Loading...

Bekijk hierboven de inleidende video!

LEVEN IS LEREN

EEN ZELFHULPPROGRAMMA OM TE LEREN OVER LEVEN EN MENSZIJN

Studio ME realiseert momenteel het zelfhulpprogramma 'LEVEN IS LEREN', dat gaat over leven en menszijn; dat lastige gevoelens en gedachten bij het leven horen en hoe IEDER mens kan leren om het leven te leiden dat voor hem/haar werkt en de moeite waard is.

LET OP: HET PROGRAMMA IS MOMENTEEL IN ONTWIKKELING. DUS CHECK REGELMATIG DEZE WEBSITE VOOR NIEUWE VIDEO'S EN OPDRACHTEN. EN ABONNEER JE OP MIJN YOUTUBE KANAAL StudioMe-ACTvideos.

In het programma leer je vaardigheden om een fijn en zinvol leven te creëren en tegelijkertijd de pijn te begrijpen en te accepteren die het leven onlosmakelijk met zich mee brengt. We leven massaal op de automatische piloot: onbewust, in vastgeroeste patronen, vaak meegesleurd door onze gevoelens en gedachtes. Hierdoor draaien we rond in cirkels en in ergere gevallen ontwikkelen we klachten. Met dit programma ontwikkel je een bewuste kijk op jezelf en je leven, je leert vaardigheden waarmee je de impact van lastige gevoelens en gedachtes kunt verminderen en kunt gaan leven naar wat echt belangrijk voor je is. Hierdoor ben je zelf steeds meer in staat om zelf te werken aan een fijner en makkelijker leven.